Ξεχώρισε το 3ο τουρνουά

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τρίτο τουρνουά της σειράς Beach Volleyball Series 2018 by Frebby Brooks, που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου 2018, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, και την υποστήριξη του Cafe Angelo και της ΒΙΚΟΣ Α.Ε..

Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, ήταν και οι έμπειροι αθλητές Δημήτρης Εφραιμίδης, Βασίλης Καρασαββίδης και Δήμος Μακράκης.

Στους άνδρες νικητές αναδείχθηκαν οι Γούρμος/Θεοδοσίου, επικρατώντας με 2-0 σετ των Σδραυκάκη/Βογιατζόγλου. Στις γυναίκες οι Παπαδοπούλου/Ακριτίδου κατέκτησαν για δεύτερο συνεχόμενο σαββατοκύριακο το χρυσό μετάλλιο νικώντας τις Γιαλαντζή/Κοσκερίδου με 2-0, ενώ στον τελικό του μεικτού, οι Τσακιρίδης/Καραμπαλίση κέρδισαν με 2-0 τους Δανιηλίδη/Γιαλαντζή.

Το παρόν έδωσε και ο Υπεύθυνος Media & Επικοινωνίας της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., κ. Χατζηγεωργίου Αντώνης, ενώ τις βραβεύσεις έκαναν οι κ. Λάκης Σταμίδης από το Cafe Angelo, το μέλος του El Badana Beach Volley, κ. Στέλιος Γιανκούδης και ο αντιδήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Θωμάς Μπίρος

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ