Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο “”ΚΡΟΝΟΣ”

Ένα διήμερο γεμάτο από αγώνες, συμμετοχές και πολλά χαμόγελα για την ομάδα μας.

Η αρχή έγινε με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, για το πρωτάθλημα παγκορασίδων εκτός συναγωνισμού της Ε.ΠΕ.Σ. Θεσσαλονίκης. Παρά την ήττα, τα κορίτσια μας, έδειξαν ότι αρχίζουν να αποκτούν ομαδικό χαρακτήρα, “γεμίζουν” εμπειρίες, και παράλληλα διασκεδάζουν κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Ακολούθησε η αναμέτρηση των play offs της Volley League, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Αθλήτριες του Κρόνου, συνοδευόμενες από τον έφορο της Ακαδημίας, κ. Αλεπίδη Θεόδωρο, βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Μίκρας, απολαμβάνοντας το θέαμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, καθώς τα παιδιά της ομάδας μας έχουν παρακολουθήσει πολλούς αγώνες σε διάφορα γήπεδα της πόλης μας.

Μεγάλη στιγμή για την προπονήτρια της Ακαδημίας “ΚΡΟΝΟΣ”, κ. Ντίνα Λαμπράκη, καθώς βρέθηκε στις Σέρρες για το final 4 του Κυπέλλου  Γυναικών 2018-19. Πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τίμησε τις παλιές αθλήτριες του Σίρις, του ΑΟ Καβάλας και του ΓΣ Δράμας. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Χριστίνα Πεταλά, Κυριακή Γιαλένιου, Παναγιώτα Κεφαλά (ΑΟ Καβάλας), Κωνσταντίνα Λαμπράκη (ΓΣ Δράμας), Αναστασία Πολυζώη (Σίρις), Ρούλα Πραγκαλούδη (Σίρις). Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. Ιφιγένεια Τέφα, Δήμητρα Χαριτίδου και Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Την Κυριακή, το τμήμα mini του Κρόνου, έδωσε φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα του Πανοράματος. Το Δ.Α.Κ. Πανοράματος γέμισε χαμόγελα και παιδικές φωνές από τα κορίτσια των δυο ακαδημιών, τα οποία πρόσφεραν ένα όμορφο θέαμα στου γονείς που βρέθηκαν στις κερκίδες.

 

Αναμφισβήτητα, ήταν ένα γεμάτο σαββατοκύριακο, με την ομάδα μας να βρίσκεται σε πολλά γήπεδα και με αρκετές συμμετοχές, δείχνοντας ότι προτεραιότητα είναι η συμμετοχή, η προσπάθεια, και πάνω από όλα η ενασχόληση με τον αθλητισμό, σε όλα τα επίπεδα.