Κρόνος και Βίκος συνεχίζουν μαζί…

Μετά την έμπρακτη στήριξη στο 1ο Τουρνουά Αγάπης και στο 7ο Beach Volley Series, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην Ακαδημία μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η διοίκηση της Ακαδημίας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Χατζηγεωργίου για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία του.

Το προφίλ της Βίκος Α.Ε.
Η “Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.” είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών και των αναψυκτικών.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος”
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος” εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις λανσάρει τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “Βίκος” με γλυκαντικά από το φυτό στέβια, σε τρεις δροσιστικές γεύσεις Βίκος Cola, Βίκος Πορτοκαλάδα και Βίκος Λεμονάδα, προσφέροντας έτσι νέες, ποιοτικές επιλογές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τα νέα αναψυκτικά δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετη ζάχαρη και ασπαρτάμη. Με γνώμονα την ποιότητα που διέπει όλα τα προϊόντα της εταιρείας, τα νέα αναψυκτικά είναι τα μόνο με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή “ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ” και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χυμούς ελληνικών φρούτων.