Με επιτυχία και το τέταρτο τουρνουά…

Ολοκληρώθηκε το τέταρτο τουρνουά της σειράς Beach Volleyball Tournament 2018 by Freddy Brooks, που διεξήχθη στο σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου 2018 στο Beach Bar RIVIERA στην Τούζλα Αγγελοχωρίου της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετοχές ήταν για ακόμα μια φορά αρκετές και όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας ένα μοναδικό και υψηλού επιπέδου θέαμα στους παρευρισκόμενους. Χώρος μοναδικός και οργανωμένος, καιρός καλός, θάλασσα καθαρή και πολύ κέφι….έδωσαν το έναυσμα για το τρελό ξεφάντωμα σε ρυθμούς Latin.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τελικός των ανδρών έγινε ανάμεσα στους Παναγιώτη Βογιατζόγλου/Θάνο Καλτσίδη και στους Αλέξανδρο Κουρτίδη/Ιάκωβο Ραφούρη, με τους πρώτους να κατακτούν την πρώτη θέση καθώς κέρδισαν με 2-1 (21-23, 21-19, 15-11). Οι τελικοί γυναικών και μεικτού ήταν οικογενειακή υπόθεση. Στο μεικτό, τα αδέρφια Βούλη και Αλέξανδρος Κουρτίδη επικράτησαν των Ελένη Παπαδοπούλου και Παναγιώτη Βογιατζόγλου με σκορ 2-0 (21-19, 21-16) ενώ στο γυναικείο οι αδερφές Δέσποινα και Ελένη Παπαδοπούλου κέρδισαν στο τάι μπρέικ τις Χρύσα Τζαμουράνη και Λίνα Παναγιωτίδου (21-16, 17-21, 15-12) και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Τις απονομές έκανε ο ιδιοκτήτης του Beach Bar RIVIERA, κ. Χατζηχριστοφής Κωνσταντίνος, ενώ τη διοργάνωση κάλυψε η ΕΡΤ3.

Για μια ακόμα φορά, η εταιρία ΒΙΚΟΣ φρόντισε να ξεδιψάσει τους αθλητές, προσφέροντας νερό και COOL-Tea.

Επίσης ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο ΣΟΥΔΑΚΙ, την OPTIKON EXPRESS, το Cafe Bar “THE SMALL” και το VOLLEYSTORE για την προσφορά των δώρων στους νικητές, όπως και την ομάδα του Περσέα για την συνεργασία.

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ