Νίκη με 3-2 για τις Κορασίδες

Η ομάδα μας επικράτησε στο ται μπρέικ του Πειραματικού, σε ένα όμορφο παιχνίδι για την πέμπτη αγωνιστική του β’ ομίλου πρωταθλήματος 2019-20 της Ε.ΠΕ.Σ. Θεσσαλονίκης

Στις εξέδρες του γηπέδου, βρέθηκαν αρκετοί γονείς και φίλοι και από τις δυο ομάδες, δημιουργώντας μια όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα.

Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Πειραματικού, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε κάνοντας το 0-1.

Αντίθετη εικόνα στο δεύτερο σετ, το οποίο κατέκτησε η ομάδα μας, έπειτα από ένα μεγάλο σερί στην αρχή του σετ. Το Πειραματικό προσπάθησε, πλησίασε αλλά το σετ τελικά το κέρδισε η ομάδα του Φρέντι Μπρουκς.

Στο τρίτο σετ έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Οι αθλήτριες του Κρόνου, εκμεταλλέυτηκαν τα λάθη των αντιπάλων και κατάφεραν να προηγηθούν στο παιχνίδι, κερδίζοντας το σετ.

Παρόλα αυτά, στο τέταρτο σετ της αναμέτρησης, η ομάδα του Πειραματικού, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να κερδίσει το σετ, οδηγώντας τις δυο ομάδες στο ται μπρέικ.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ του παιχνιδιού, οι αθλήτριες του Κρόνου μπήκαν πιο δυνατά και με πάθος κατάφεραν να επικρατήσουν, κερδίζοντας με 3-2.

Η διοίκηση του Κρόνου, ευχαριστεί την ομάδα του Πειραματικού για την άψογη φιλοξενία στην έδρα τους.