Ο Κρόνος επικράτησε με 3-0 του Ν. Βότση

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, που επικράτησε με σκορ 3-0 του Ναύαρχου Βότση, στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων, εκτός συναγωνισμού, της Ε.ΠΕ.Σ. Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας, η οποία αγωνίστηκε στην έδρα της αντιπάλου ομάδας τυπικά ως “γηπεδούχος”, μπήκε δυνατά από την αρχή και παίζοντας συγκεντρωμένα κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με το εντυπωσιακό 25-10.

Στο δευτερο σετ, οι αθλήτριές μας, έπαιξαν πιο χαλαρά, και έδωσαν περισσότερο χώρο στη φιλοξενούμενη ομάδα του Ν. Βότση. Παρόλα αυτά, ο Κρόνος κατέκτησε και το δευτερο σετ με 25-17.

Ανάλογη εικόνα με αυτή του δευτέρου, είχε το τρίτο σετ της αναμέτρησης. Οι “Κουβανές” έδωσαν τη δυνατότητα στις αθλήτριες του Βότση να προηγηθούν….όμως έχοντας πάθος για τη νίκη, κατάφεραν με ένα εκπληκτικό σερί να περάσουν μπροστά και να επικρατήσουν με 25-18, κάνοντας το 3-0.

Στις κερκίδες του γηπέδου, μεταξύ των αρκετών φιλάθλων και γονέων των αθλητριών, βρέθηκε και ο  Κουβανός άσσος, Άλεξ Ντίαζ. Η Ακαδημία μας ευχαριστεί την προπονήτρια του Βότση για την άμεση ανταπόκριση στον τραυματισμό της αθλήτριάς μας.

Η επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μας είναι το επόμενο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00, στο Δ.Γ. Περαίας, με αντίπαλο την ομάδα του Περσέα.