Πρεμιέρα με το αριστερό…

Η ομάδας μας ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα παγκορασίδων 2019 (εκτός συναγωνισμού) της Ε.ΠΕ.Σ. Θεσσαλονίκης.

Οι “κουβανές” δεν μπόρεσαν να βρουν τις λύσεις που θα τις έδιναν κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς αντιμετώπισαν την σαφώς πιο δυνατή ομάδα του Άρη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ στην αρχή του πρώτου σετ, όμως οι παίκτριες του Άρη ανεβάζοντας την απόδοσή τους και εκμεταλλευόμενες τα λάθη της δικής μας ομάδας, κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική διαφορά, την οποία και διατήρησαν μέχρι στο τέλος του σετ, στο οποίο επικράτησαν με 17-25.

Το δεύτερο σετ ήταν μονόλογος για τον Άρη, που με ένα σερί 10 πόντων, δεν έδωσε την ευκαιρία στις παίκτριες της Ντίνας Λαμπράκη, να αντιδράσουν, και μοιραία το σετ (15-25) πήγε στην “τυπικά” φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο τρίτο σετ, οι παίκτριες του Κρόνου, έδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι περισσότερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς βρέθηκαν να προηγούνται σε ένα κομβικό σημείο του σετ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, και έτσι ήρθε 0-3, με τον Άρη να επικρατεί και στο 3ο σετ με 19-25.

Αναμφίβολα το ματς δεν πήγε όπως θα θέλαμε, όμως αυτό που κρατάμε από την αναμέτρηση με τον Άρη είναι η πρώτη παρουσία τριών αθλητριών μας σε αγώνα, και η καλή παρουσία του συνόλου. Η απειρία είναι κάτι που σε συνδυασμό με την υπομονή και επιμονή, και πάντα μέσα από την προπόνηση, θα ξεπεραστούν γρήγορα, και θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Ακαδημία “Κρόνος” ευχαριστεί την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας του Άρη, για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που είχαμε στο Κλεάνθης Βικελίδης.