Τα φροντιστήρια “Ένα προς Ένα” στο πλευρό της Ακαδημίας μας

Με γνώμονα τον συνδυασμό σωματικής και πνευματικής άσκησης, η ακαδημία μας ξεκίνησε τη συνεργασία με τα φροντιστήρια “Ένα προς Ένα” για τη σεζόν 2020-21.

Η διοίκηση της Ακαδημίας “Κρόνος” ευχαριστεί ιδιαίτερα τους κ.κ. Παπαχαραλαμπίδη Φίλιππο και Κεχαγιά Παναγιώτη, όπως επίσης και την κ. Γκόη Ράνια, για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία τους.

Tα Φροντιστήρια “ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ” ως νέος χορηγός αλλά και λόγω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσφέρουν υποτροφίες για το εκπαιδευτικό έτος 2020-21 που αφορούν τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της ομάδας.
Το ύψος των υποτροφιών είναι ΕΚΠΤΩΣΗ 50% στα δίδακτρα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ “ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ
Κομνηνών 70, Πεζόδρομος Καλαμαριάς
Τηλ. επικοινωνίας : 2311821761, 6932332430
Email: enaprosena@hotmail.com
www.enaprosena.com

Το προφίλ των φροντιστηρίων “Ένα προς Ένα”
Ο ιδιωτικός φορέας εκπαίδευσης Φροντιστήρια «ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ» προσεγγίζοντας τα θέματα της εκπαίδευσης με αίσθημα ευθύνης και απαράμιλλο επαγγελματισμό, κατορθώνει να προσφέρει στους μαθητές του , υπηρεσίες παιδείας υψηλού επιπέδου, οι οποίες συμβάλλουν καταλυτικά στις άριστες εκπαιδευτικές επιδόσεις τους και σε διαρκείς πνευματικές διακρίσεις.

Προσφέρουμε ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

  • Μέριμνα μας η «ιδιαίτερη» παιδεία που θα βοηθήσει τον μαθητή να ενεργοποιήσει όλες τις δυνατότητές του, ώστε να βελτιώσει την σχολική επίδοσή του
  • Ολιγομελή και ομοιόμορφα ως προς τη δυναμικότητα τμήματα (γκρούπ 3 μαθητών – τμήματα 4-6 μαθητών)

Η παιδαγωγική διαδικασία ολοκληρώνεται και καθίσταται αποτελεσματική μόνο όταν επιτυγχάνεται η αγαστή συνεργασία των γονέων με τους φορείς εκπαίδευσης. Το τρίπτυχο γονείς–μαθητές–παιδαγωγοί εγγυάται επιτυχή αποτελέσματα στις εξετάσεις.